Reiniging van hout en kunststof

Hout en kunststof reiniging in Groningen

Reinigen van houten oppervlakken

Zorg altijd voor regelmatige reiniging

Wist u dat als u het houten gevelbekleding minimaal één keer per jaar grondig reinigt het schilderwerk vaak voor één of meerdere jaren kan worden uitgesteld? Bovendien zorgt het regelmatig laten reinigen van uw houten gevelbekleding voor een betere conditie van het al reeds aangebrachte schilderwerk. Pro Cleaning Noord kan u helpen bij het reinigen van alle houten oppervlakken. Zijn er aandachtspuntjes? Dan nemen wij die ook graag voor u mee!

Reinigen van hout & kunststof
Hogedruk te reinigen ondergrond

Het reinigen van kunststof oppervlakken

Ook het reinigen van kunststof is belangrijk

Over het algemeen kunnen kunststof oppervlakken worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen, zoals zeep en water, of speciale kunststofreinigingsmiddelen die zijn ontworpen om kunststof oppervlakken grondig te reinigen zonder ze te beschadigen. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het reinigen van kunststof oppervlakken, omdat sommige soorten kunststof gevoelig kunnen zijn voor bepaalde chemicaliën en schoonmaakmethoden. Pro Cleaning Noord neemt uw klus graag uit handen!

Het reinigen van trespa

Verleng de levensduur van trespa door het regelmatig te laten reinigen

Trespa is een materiaal dat vaak wordt gebruikt voor gevelbekleding, reclameborden en andere toepassingen waarbij duurzaamheid en weerbestendigheid van belang zijn. Het reinigen van Trespa is belangrijk om de levensduur en de esthetische uitstraling van het materiaal te behouden.

Trespa kan na verloop van tijd vuil, stof, algen en andere verontreinigingen ophopen. Dit kan de uitstraling van het gebouw of bord negatief beïnvloeden en kan er ook voor zorgen dat het materiaal minder lang meegaat. Door Trespa regelmatig schoon te maken, kunt u de oppervlakte van het materiaal vrij maken van vuil en verontreinigingen, waardoor het er beter uit blijft zien en langer meegaat.

Daarnaast kan het reinigen van Trespa ook hygiënische voordelen hebben. Als het materiaal wordt gebruikt voor bijvoorbeeld gevelbekleding, kan het vuil en de verontreinigingen bacteriën en schimmels aantrekken, die vervolgens de luchtkwaliteit in het gebouw kunnen beïnvloeden. Door regelmatig schoon te maken, kunt u deze potentiële gezondheidsrisico’s verminderen en de algehele hygiëne van het gebouw verbeteren.

Wij reinigen ook dakkapelen

Dakkappelen zijn vaak lastig te bereiken om te kunnen reinigen

Pro Cleaning Noord kan helpen bij het reinigen van uw dakkapel. Het is belangrijk om uw dakkapel met enige regelmaat te laten reinigen.

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om dakkapellen regelmatig te reinigen:

 1. Verbeterde uitstraling: Een schone dakkapel ziet er beter uit dan een vervuilde en verweerde dakkapel. Het reinigen van de dakkapel verbetert daarom de uitstraling van het dak en de woning.
 2. Bespaart kosten op lange termijn: Het reinigen van de dakkapel is een relatief kleine investering die op de lange termijn kosten kan besparen. Door het dak regelmatig schoon te maken, kunnen potentiële problemen in een vroeg stadium worden geïdentificeerd en aangepakt, voordat deze zich ontwikkelen tot grotere en duurdere problemen.

Het reinigen van overkappingen

Bij het reinigen van overkappingen is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten om ervoor te zorgen dat u het oppervlak veilig en effectief schoonmaakt. Bij het reinigen van overkappingen kunt u het beste op het onderstaande punt letten:

 1. Materiaal van de overkapping: Het materiaal van de overkapping kan variëren van hout tot metaal of kunststof. Zorg ervoor dat u de juiste reinigingsmiddelen en -methoden gebruikt die geschikt zijn voor het specifieke materiaal van de overkapping.

Door het onderstaande punt in overweging te nemen, kunt u ervoor zorgen dat u uw overkappingen veilig en effectief reinigt. Wilt u dit werk liever aan een professional overlaten? Dan staat Pro Cleaning Noord graag voor u klaar om deze klus uit uw handen te nemen!

 

Het laten reinigen van windveren & boeidelen

Het reinigen van windveren en boeidelen is belangrijk om de uitstraling van uw huis of gebouw te behouden, evenals om schade te voorkomen. Hier zijn enkele redenen waarom het reinigen van windveren en boeidelen belangrijk is:

 1. Voorkomen van schade: Windveren en boeidelen worden voortdurend blootgesteld aan weer en wind, wat kan leiden tot de ophoping van vuil, stof en ander vuil. Dit kan op termijn de oppervlakte aantasten, waardoor de windveren en boeidelen verkleuren en zelfs kunnen beschadigen.
 2. Verlengt de levensduur: Door windveren en boeidelen regelmatig te laten reinigen en onderhouden, wordt de levensduur van deze onderdelen verlengd. Het voorkomen van schade en degradatie zal ervoor zorgen dat de windveren en boeidelen langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden.
 3. Verbeterde uitstraling: Door windveren en boeidelen regelmatig te laten reinigen, ziet de buitenkant van het huis of gebouw er schoner en beter uit. Dit kan de uitstraling van het huis of gebouw aanzienlijk verbeteren en bijdragen aan de waarde van het huis of gebouw.

Kortom, het regelmatig reinigen van windveren en boeidelen is een belangrijke taak die bijdraagt aan de levensduur, de uitstraling van uw huis of gebouw.

Waarom hout en kunststof professioneel laten reinigen?

Wij adviseren graag

Zowel hout als kunststof zijn gevoelig voor vervuiling en veroudering door de blootstelling aan verschillende weersomstandigheden en omgevingsfactoren. Professionele reiniging kan helpen om de levensduur van deze materialen te verlengen en hun esthetische uitstraling te behouden.

Voor hout geldt dat het blootstellen aan zonlicht, regen, wind en vervuiling kan leiden tot verkleuring, barsten en rotting. Professionele reiniging van hout kan deze effecten verminderen en het materiaal weer terugbrengen naar zijn oorspronkelijke uitstraling. Professionele reiniging kan ook helpen om de groei van schimmel en algen te voorkomen en zo de duurzaamheid van het hout te vergroten.

Voor kunststof geldt dat het blootstellen aan zonlicht, vuil en vervuiling kan leiden tot verkleuring, krassen en scheuren. Professionele reiniging kan de kunststof oppervlakte reinigen en het beschermen tegen verdere schade. Dit kan helpen om de levensduur van het kunststof te verlengen en de esthetische uitstraling te behouden.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat professionele reiniging van hout en kunststof veiliger is dan het gebruik van huishoudelijke reinigingsmiddelen die soms schadelijk kunnen zijn voor de oppervlakte en de omgeving. Een professionele reiniger heeft de juiste kennis, ervaring en apparatuur om de oppervlakte effectief en veilig te reinigen.

Hout & kunststof reiniging Groningen

Hout & kunststof reiniging in Groningen, Friesland, Drenthe

Wilt u meer informatie?

Wilt u ons een e-mail sturen of zullen wij u even terug bellen?

  • Naam:

  • Telefoonnummer:

  • Gewenste datum:

  • Gewenst tijdstip:
   uur minuten

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.