Pro Cleaning Noord - Groningen schoonmaakservice

Diensten

Wij bieden een totaalpakket aan diensten voor uw organisatie!

Glasbewassing

Zowel binnen als buiten!

Ga voor het beste resultaat door de ramen te laten wassen met speciale osmose techniek! Door het gebruik van osmose water krijgt u de ramen pas echt schoon!

Zonnepaneel reiniging

Behaal meer rendement uit uw zonnepanelen

Door aanslag van zure regen, vogelpoep en zand kunnen zonnepanelen minder rendement opleveren. Het is aan te raden zonnepanelen eens per jaar te laten reinigen!

Bouwoplevering

Snel, schoon en efficiënt

Wilt u graag na oplevering van een nieuwbouw project snel en schoon starten? Dan kan Pro Cleaning Noord u hier een handje bij helpen!

Woningontruiming

Wij ontruimen & reinigen!

Moet er binnen korte tijd snel en veilig ontruimd worden? Dan zorgen wij ervoor dat dit snel, efficiënt en verantwoordelijk gebeurt!

Reiniging hout & kunststof

Reiniging verlengd levensduur

Wist u dat als u het houten gevelbekleding minimaal één keer per jaar grondig reinigt het schilderwerk vaak voor één of meerdere jaren kan worden uitgesteld?

Hogedruk reiniging

Onder hogedruk krijgen wij alles schoon!

Voor ons is geen klus te groot door het gebruik van hogedruk reiniging. Zo maken wij in mum van tijd jouw oprit, tegels of andere objecten weer stralend schoon!

Reinigen van dakgoten

Zorg altijd voor regelmatige reiniging

Het regelmatig laten reinigen van dakgoten is van essentieel belang voor verschillende redenen, en het heeft directe invloed op de …